Jeans Dsquared2 Grey Cool Guy Dsquared2 Cool
           
XS 236 Double geborduurde D bloemenjurk Ranch Gypsy Nwt qgPCxT1f

Toen de jaren tachtig zich in de jaren negentig ontwikkelde, zetten internationalisering, nieuwe toepassingen en innovatie de agenda. Onderzoek en ontwikkeling stonden centraal met nieuwe soorten stoffen en uitblaasmodellen die het hele decennium werden geïntroduceerd. De eigendomsstructuur veranderde verschillende keren, voordat IPS Ventilation eindelijk een onafhankelijk bedrijf werd.

 

FabricAir door de Jaren heen: De 90s

Brian Refsgaard, de huidige CEO en eigenaar van FabricAir, kwam in 1990 bij het bedrijf, Sales- en Business Development Manager. Hij nam deel aan het katalyseren van de internationale groei- en innovatiestrategie die het decennium kenmerkte.

In 1995 werd FabricAir het eerste bedrijf in de branche dat in aanmerking kwam voor ISO 9001; een bewijs van de consistente, hoogwaardige producten en diensten en voortdurende verbeteringen, evenals een certificering van de naleving van kwaliteitsmanagementprincipes en een sterke klantgerichtheid.

Gedurende het decennium werden nieuwe uitblaasmodellen en stoffentypen ontwikkeld. De Trevira-weefselserie werd geïntroduceerd in 1993. PerfoFlow ™ werd toegevoegd aan de selectie van oppervlakte-uitblaasmodellen in 1994. In 1995 werden twee nieuwe gerichte uitblaasmodellen aan het programma toegevoegd: SonicFlow ™ en OriFlow ™. Al deze nieuwe uitblaasmodellen bouwen voort op de principes van tochtvrije luchtverdeling en een hoog gebruikerscomfort dat de nieuwe technologiewereld beroemd heeft gemaakt.

FabricAir® Trevira is een geweven stof gemaakt van permanent vlamvertragende vezels. Het is een doorlatende stof die ideaal is voor toepassingen met strenge hygiënische eisen, zoals de voedingsmiddelenindustrie of zwembaden.

PerfoFlow™ is een laser geperforeerd uitblaasmodel met perforaties die 25% tot 100% van het totale oppervlak van het kanaal bedekken. Het wordt gebruikt in industriële toepassingen, b.v. voor balanslucht, wanneer precisie niet zo belangrijk is als volume.

Grey Dsquared2 Guy Cool Dsquared2 Jeans Cool

SonicFlow™ bestaat uit rijen met laser gesneden, kleine tot middelgrote openingen die elk tot 1/12 van het kanaaloppervlak bedekken, waardoor een gerichte worp mogelijk is zonder tocht te veroorzaken. Dit uitblaasmodel wordt vaak toegepast in b.v. winkel- of sportfaciliteiten met middelgrote plafondhoogten, om de ideale comfortabele inductie te creëren.

OriFlow™ is een gericht uitblaasmodel met grotere lasergesneden openingen die gerichte luchtstromen met gemiddelde tot hoge snelheden mogelijk maken, meestal gebruikt in magazijnen, distributiecentra of industriële toepassingen met hoge plafonds.

In 1997 werd de eerste officiële dochteronderneming gevestigd in de Verenigde Staten. In hetzelfde jaar verkocht Electrolux IPS Dansk Presenning A / S incl. de afdeling IPS Ventilation en de rest van Jonsereds naar een kapitaalstichting. Het werd het begin van een nieuwe periode in het leven van het bedrijf die uiteindelijk leidde tot een eigen bedrijf.

In 1998 Jonsereds, incl. de afdeling IPS Ventilation, samengevoegd met Stavdal ASA uit Noorwegen. Ze maakten kennis met de Noorse aandelenbeurs om ze een jaar later terug te trekken, toen ze werden overgenomen door Veidekke.

Het einde van het decennium betekende een nieuw begin voor FabricAir. 26 jaar nadat de eerste textiele kanaal was geïntroduceerd, werd de afdeling een onafhankelijk bedrijf onder Veidekke - IPS ventilation A / S.

70s S ideaal Vintage heren schietvest Sportsmans en canvas met leder voor patches Udx6P
Heeft u nog vragen? Neem contact op met
Jeans Cool Dsquared2 Guy Grey Dsquared2 Cool
FabricAir A/S
Islandsvej 3
4681 Herfølge
Denmark
(+45) 56 65 21 10
(+45) 56 65 99 07
https://www.fabricair.com
Lularoe Unicorn S Nwt Afdrukken Ana Jurk Major Nieuw 2019 Effen Small Mooi Zwart gOwrgq
Guy Dsquared2 Jeans Grey Cool Cool Dsquared2